""

Kaymakam Ordueri, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:19

Kaymakam Ordueri, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu

Kadışehri Kaymakamı Seyfullah Ordueri, beraberinde bazı kurum müdürleri ile birlikte ilçede faaliyetini sürdüren esnafları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Kaymakam Ordueri, ilçede  esnaf ziyaretlerinde bulundu
Son Güncelleme :

17 Kasım 2017 - 7:00

Kaymakam Ordueri, işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Ordueri, zaman zaman bu tür ziyaretleri sürdüreceklerini belirterek, vatandaşların olası istek ve taleplerini yerinde dinleyeceklerini ifade etti.
Esnaflarda, Kaymakam Ordueri’nin ziyaretinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Kaymakamımızın ziyaretleri bizleri oldukça sevindirdi.
Sorunlarımızı kendisine ilettik, gerekli notları aldı ve ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Böyle ziyaretlerde bulunmasını bundan sonrada kendisinden bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.