Ziyaretlerde Kaymakam Öztürk’e İl Genel Meclis Üyeleri Nuri Çınar ve Ömer Yararsoy, İlçe Karakol Komutanı ve İlçe Özel İdare Müdürü eşlik etti.
Kamberli Köyü’nde, mezarlık çevresi düzenlemesi ve tel örgü yapımı gibi Özel İdare tarafından yürütülen projeler yerinde incelendi. Muhtar İlhami Laleci, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Çiçekli Köyü’nde ise yapımı devam eden Kur’an Kursu ve imam lojmanı inşaatlarının süreçleri değerlendirildi. Muhtar Raif Dursun, projeler hakkında detaylı bilgiler sundu.
Beşkavak Köyü’nde ise başlayacak olan yol yapımı alanı yerinde incelendi ve gerekli iyileştirmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Öztürk, projelerde emeği geçen Özel İdare çalışanlarına, muhtarlara ve tüm katkı sağlayanlara teşekkür ederek, bu tür projelerin köylerin gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.
/ Haber Merkezi

Kaymakam Öztürk köy ziyaretlerini sürdürüyor
Kaymakam Öztürk köy ziyaretlerini sürdürüyor
