""

Kaymakam şengök’e veda ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:32

Kaymakam şengök’e veda ziyareti

Yerköy ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Eğitim Birsen Temsilcileri Hatay’ın Defne ilçesine tayini çıkan Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam şengök’e veda ziyareti
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

Yerköy Önder imam Hatipliler dernek Başkanı Necati Badır ve Yönetim Kurulu, Eğitim Bir-Sen Yerköy Şube Başkanı Hacı Bayram Ergenoğlu ve Eğitim Bir-Sen Temsilcileri Hatay’ın Defne İlçesine tayini çıkan Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret ederek, Yerköy e yapmış oldukları hayırlı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, plaket takdim ettiler.
Yerköy Önder imam Hatipliler dernek Başkanı Necati Badır ve Eğitim Bir-Sen Yerköy Şube Başkanı Hacı Bayram Ergenoğlu; “4 yıldır ilçemizde görev yapan ve 7 den 70 e herkesin sevgisini ve takdirini kazanan yaptığı güzel ve hayırlı hizmetler ile daima hatırlanacak olan saygıdeğer Kaymakamımız Nevzat Şengök’e teşekkür ziyaretinde bulunduk ve yeni görev yerinde başarılar diledik” ifadelerini kullandılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.