""

Kaymakam Yavuz, halk toplantılarına devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:22

Kaymakam Yavuz, halk toplantılarına devam ediyor

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, ilçeye bağlı köylerde halk toplantılarına devam ediyor.

Kaymakam Yavuz, halk toplantılarına devam ediyor
Son Güncelleme :

23 Aralık 2017 - 7:00

Aydıncık İlçesine bağlı Kuşsaray Köyünde beraberinde ilçe müdürlerinin katılımı ile halk günü toplantısı düzenleyen Kaymakam Yavuz Akyol, köy sakinlerinin sorun ve isteklerini dinledi.
Kaymakam Yavuz, halk günü toplantılarını köylerde devam ettiklerini belirterek, “Köy sakinlerimizin sorunlarını yerinde dinliyor, ilgili kurum müdürlerimizle birlikte çözümü için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Köy sakinlerimizin refah seviyesinin artırılmasına yönelik devletimizin ciddi yatırımları oldu. Bugün şehirlerde olan imkanları köylerimizde de görmemiz mümkün hale geldi. Olası eksikliklerin giderilmesi için bizlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.
Köy sakinleri de Kaymakam Yavuz’a teşekkür ederek bu tür halk günü toplantıların köylerinde yapılmasının önemli olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.