""

Kayseri Pancar Kooperatifi kooperatifçilikte yeni stratejiler üretecek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:42

Kayseri Pancar Kooperatifi kooperatifçilikte yeni stratejiler üretecek

Kayseri Pancar Kooperatif yöneticileri, Kayseri, Yozgat ve Sivas İllerindeki 12 Şubesi Tarım Marketler ve satış mağaza personelleri ile bir araya gelerek yapılacak faaliyetler ve çiftçilerin yeni talepleri hususunda görüş alış verişinde bulundu.

Kayseri Pancar Kooperatifi  kooperatifçilikte yeni stratejiler üretecek
Son Güncelleme :

06 Kasım 2017 - 7:00

Toplantı sonrası açıklama yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, tarım sektöründeki ve kooperatifçilikteki yeni gelişmeler ve çiftçilerin arz ve talepleri göz önünde bulundurularak 12 bölgedeki kooperatif personellerinin yeni stratejiler geliştirerek çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Toplantıya; Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,Pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu,Yönetim Kurulu üyelerinden Harun Halıcı, Hurşit Dede, Denetim Kurulu Üyelerinden Avukat Kaan Savruk, Menderes Baran, Kayseri pancar Kooperatifi Müdürü Uğur Metiner, şube şef ve personelleri katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.