Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan Şerefli: Öğretmenler hem meslek kanunu hem de şiddet mağduru

Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada, şiddetin eğitimcileri tehdit ettiğini ve mesleklerini icra etmelerini zorlaştırdığını belirtti.

Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada,

Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, eğitim camiasının karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, öğretmenlerin maruz kaldığı şiddet vakalarının önlenmesi için çağrıda bulundu. Şerefli, yaptığı açıklamada, şiddetin eğitimcileri tehdit ettiğini ve mesleklerini icra etmelerini zorlaştırdığını belirtti.
Sorunun çözümü için hükümetin ve toplumun ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Şerefli, yetkililerin şiddetin önlenmesi için kararlı bir duruş sergilemesinin önemine değindi. Öğretmenleri koruyacak yasal düzenlemelerin zamanının geldiğini ifade eden Şerefli, bu düzenlemelerin şiddetin faillerini caydırarak adaletin sağlanmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
Eğitim camiasının bu konuda birlik içinde hareket ettiğini ve toplumun geniş kesimlerinin destek verdiğini vurgulayan Şerefli, herkesin öğretmenlerin yaşadığı zorlukları anlaması ve çözüm için elbirliğiyle çalışması gerektiğinin altını çizdi.
Öğretmenlerin mesleklerini güvenle icra edebilmeleri için atılacak adımların toplumun ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayan Şerefli, bu konuda alınacak her türlü önlemin eğitim kalitesini artıracağını ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerin hak ettikleri saygıyı görmelerini sağlayacağını ifade etti. Haber Merkezi

Reklamı Geç