""

Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürdü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:06

Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, yoğun geçen ilçe programı kapsamında Sarıkaya, Boğazlıyan Şefaatli ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürdü
Son Güncelleme :

14 Haziran 2021 - 17:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, yoğun geçen ilçe programı kapsamında Sarıkaya, Boğazlıyan Şefaatli ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Şehit olan Sarıkaya’lı şehidimiz Jandarma Teğmen Baki Koçak’ın ailesini ziyaret eden Keven, şehidin babasına taziye dileklerinde bulundu.
İlçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Keven, Ziraat Odası,TSO başkanlarını da ziyaret ederek, bölge çiftçisinin ve esnafın sorun ve isteklerini dinledi.
Milletvekili Keven, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Alın teriyle, el emeğiyle evinin rızkını kazanan ustalarımıza hal hatır sorduk, Emeğin ve alın terinin söz sahibi olduğu aydınlık yarınlarda inşallah buluşacağız. Esnafımızın gerek pandemi öncesi gerekse pandemi sonrasında yaşadıklarını devamlı yerinde dinliyorum, onların sorunlarını takip ediyorum. Biz sadece seçimde gelen olmadık. Her fırsatta esnafı, çiftçiyi, üreticiyi ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz ve bu sorunları TBMM’de gündeme getiriyorum, ilgili bakanlıklara iletiyorum. Yozgat’ı görmeyen duymayan bürokrasiye Yozgat’ı hatırlatıyorum. Sayın Fuat Oktay’a Yozgatlı hemşerilerimin sorunlarını önerge olarak gönderiyorum. Fuat Bey ve bürokratları ‘bu ilgili bakanlığın görevi’ deyip tekrar iade ediyor. Yozgat için çabalayan hepimizin başının tacı ama Yozgatlının bunca oyunu alıp sırtını dönene, sorunlarını duymayanlara da halkımız sırtını dönecek. Onlar duymak istemese de Meclis’te Yozgat’ın sesini daha gür duyurmaya devam edeceğim. Artık bıçak kemiği de geçti. Bu sorunları biz çözeceğiz. Biz çözüm için geleceğiz, umut olmak için geleceğiz, derman olmak için geleceğiz. Yönümüzü halka dönersek çözüm kolay. Ama yönünüzü birkaç müteahhide, beşli çetelere, tüpçüye, para babalarına dönerseniz çözüm zor. Çiftçinin hakkı olan parayı Demirören’e verirseniz çözüm zor. Zenginleri doyurmaktan halkımıza sıra gelmiyor. Artık yeter diyeceğiz.”
Milletvekili Keven’e ziyaretlerde; İl Başkanı Abdullah Yaşar ve partililerde eşlik etti. (Yusuf Bağcı)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.