""

Keven: “İşgüzarlıktır” « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:52

Keven: “İşgüzarlıktır”

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Şehit Kaymakam Kemal Bey’in tüm ulusun andığı bir değer olduğunu vurgulayarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız’ın Boğazlıyan İlçesi’nin adının Şehit Kemal olarak değiştirilmesi yönündeki kanun teklifine sert tepki gösterdi.

Keven: “İşgüzarlıktır”
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 12:27

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız’ın Boğazlıyan İlçesi’nin adının Şehit Kemal olarak değiştirilmesi yönündeki kanun teklifine sert tepki göstererek. “Boğazlıyan ilçemizin onca sorunu varken isimle uğraşmak işgüzarlıktır.” dedi.
Milletvekili Keven, yaptığı açıklamada; Şehit Kaymakam Kemal Bey’in tüm ulusun andığı bir değer olduğunu vurguladı.
Keven, “Şehit Kaymakam Kemal Bey elbette tüm ulusun andığı bir değerimiz ancak Boğazlıyan ilçemizin ismini üstelik Boğazlıyanlılara sormadan değiştirmeyi teklif etmek işgüzarlıktır. Boğazlıyan ilçemizin onca sorunu ve talebi varken ismini tartışmaya açmak olsa olsa “memleketten bihaber olmak” demektir. Boğazlıyan’ın ismi tarihe mal olmuş bir isimdir. Değiştirilmesine kimse tek başına karar veremez.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.