Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keven: “Yıkımdan vazgeçildiğini hemen açıklayın”

Çekerek ilçesinde bulunan Tevhid Camii’nin yıkılmak istenmesi ilçede huzursuzluğa yol açtığı iddia edildi.

Çekerek ilçesinde bulunan Tevhid Camii’nin yıkılmak istenmesi ilçede huzursuzluğa yol

Çekerek ilçesinde bulunan Tevhid Camii’nin yıkılmak istenmesi ilçede huzursuzluğa yol açtığı iddia edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, cami yıkımından vaz geçilmesi için Çekerek Kaymakamlığı’na ve İl Müftülüğü’ne yazılı başvuruda bulunarak konuyla ilgili açıklama yaptı.
Yozgat’ta Çekerek ilçemizde bulunan ve 2001 yılında yapımı tamamlanmış olan Tevhid Camii’ni yıkarak yerine Fuat Oktay Külliyesi yapılmak istendiğini öne sürdü.
20 yıl önce ilçe halkının maddi manevi emeğiyle yapılan bu camimizin yıkılmak istenmesi ilçede büyük huzursuzluklara yol açtığını ifade eden Keven, “Camii’nin yapımında emeği olmayanlar burayı yıkıp yerine külliye yapmayı arzu ediyorlar. Buradan sesleniyorum Tevhid Camii’ni yıkamayacaksınız. Çekerek halkının talebini ilgili kurumlara da ilettim. Çekerek Kaymakamı ve İl Müftülüğü bu konuyu kamuoyu ile paylaşarak Tevhid Camii’nin yıkılmayacağını halka açıklamalıdırlar. Basın aracılığıyla tekrar sesleniyorum. İl Müftülüğü de eminim konuya duyarlı davranacaktır. Çekerek’te başka arazi mi kalmadı? Başka arazi kalmamış gibi Tevhid Camii’nin yıkılmak istenmesini acil durdurun. Aksi takdirde tarihe camii yıkan iktidar olarak geçeceksiniz. Çekerek halkının tepkisine kulak verin ve bu yıkımdan vazgeçildiğini hemen açıklayın.”

Reklamı Geç