""

Keven’den Yozgat ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:39

Keven’den Yozgat ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat mahalle muhtarlarını yeni yapılan Hal binasında ki muhtarlık merkezinde ziyaret etti.

Keven’den Yozgat ziyareti
Son Güncelleme :

11 Haziran 2021 - 17:46

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat mahalle muhtarlarını yeni yapılan Hal binasında ki muhtarlık merkezinde ziyaret etti.
CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Erbaş, İl yöneticileri Bayram Arslaner ve Emekli İmam Hatip Şenol Öztekin ile birlikte bir dizi ziyaretler yapan Milletvekili Keven ilk olarak mahalle muhtarlarını ziyaretle başlayarak yeni seçilen Tekke Mahallesi Muhtarı Mehmet Uslukılıç’ı ve Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi Muhtarı Gülseven Sevimli Bulut’u tebrik etti.
Daha sonra Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun’u ziyaret eden Milletvekili Keven, esnafın sıkıntıları hakkında bilgi aldı.
“Eyüp başkan ile bir yıldır iş yapamayan kahveci esnafını konuştuk. Baba mesleğim olan lokantacılığın yaşadığı sorunları konuştuk. Yapılması gereken destekleri bir yılı aşkın süredir sürekli gündeme taşıyoruz. Esnaf ‘yeter artık’ diyor. Hiç olmazsa BAĞKUR sigorta primlerini sosyal devlet olarak karşılanmasını talep ediyor. Yıllarca vergi ödeyen esnafımız bir yıl düzenli destek istiyor. Esnafımız pandemide daha da büyüyen ekonomik darboğaza bir çözüm arıyor. Çözüm, ülke kaynaklarının saray çevresinin ve onların beslediği müteahhitlerin yararına olacak şekilde değil milyonlarca halkın yararına olacak şekilde değerlendirilmesidir. Çözüm, 83 milyon olarak ödediğimiz vergilerin usulsüz ihalelerle yandaşların cebine akıtılmasını, yazlık ve kışlık saraylara harcanmasını önleyip esnafa, çiftçiye, üreticiye geri dönmesini sağlamaktır.” diye konuşan Keven, bu gerçekleri kabul ettirene kadar esnafın, üreticinin, emekçinin, çiftçinin yaşadığı sorunları TBMM’de gündemde tutmaya devam edeceğini çünkü “para babalarının değil bu insanların bir temsilcisi” olduğunu söyledi.
Ardından İl Müftülüğü ’ne geçen Milletvekili Ali Keven, Yozgat İl Müftülüğü’ne atanan Ali Gülden’i ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Keven, daha sonra ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Çiftçi’yi ziyaret ederek İl Müdürlüğü görevinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.