""

Kim Ne Vaatte Bulunuyor? « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:54

Kim Ne Vaatte Bulunuyor?

Kim Ne Vaatte Bulunuyor?
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 7:00

Genelden başlayalım, devam edelim…

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin manifestosunu açıkladı. “Ahdim olsun” diyerek “Faizler, cari açık ve enflasyon düşecek” dedi.
Devam etti…”Vatandaşların hayat standartları artacak. 24 Haziran seçimleri Türkiye için milat olacak, istikrar kalıcı hâle gelecek. Hızlı karar ve icraat ile ekonomik büyüme ivme kazanacak” dedi.
Bir başka dikkat çeken ifade de: “Bireysel özgürlükleriniz emanetimizdir. Kadına karşı her türlü cahiliye âdetini ayaklarımızın altına aldık ve alacağız” dedi…

* * * * *

Meral Akşener: Devlete ait tüm uçakları satacağım.
Temel Karamollaoğlu: 3. Havalimanı, Şehir Hastaneleri, Çanakkale Körfez Geçiş Köprüsü ve Kanal İstanbul başta olmak üzere bütün büyük projeleri durduracağım.
Muharrem İnce: Sarayı satacağım ve o parayla 19 Mayıs’ta ‘gençlik bursu’ ve 29 Ekim’de ‘Cumhuriyet bursu’ adıyla öğrencilere harçlık vereceğim.

Aklımda kalanlar bunlar.

* * * * *

Yerelden devam edelim…

AK Parti ile başlayalım… Bekir Bozdağ, Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal bir şey konuşmalarına gerek yok, her şey ortada, yapılanlar… yapılmayanlar…

Aday adaylarına gelince; hiçbirisi akılda kalacak elle tutulur (Ben milletvekili olduğumda Yozgat’ın şu sorunu ile ilgili şunları yapacağım) bir açıklama yapmadı.

Sosyal Medyayı takip edenler bilir… Aday adayları arasında yapmış olduğu açıklamalar ve paylaşımlar itibariyle en renkli isim Ayhan Çelik, sosyal medyanın gücü bilindiği için hemen her gün Ayhan Çelik ile ilgili mutlaka bir haber, görüntü ya da bir yorum üzerine paylaşım bulabilmek mümkündür.

Ayhan Çelik geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir paylaşımda başta siyasi rakipler olmak üzere kamuoyunun en çok dikkat kesildiği ve sonucu merak edilen şu paylaşımı yaptı: “Yozgatspor 5 yıl içinde 1. Lige çıkmış olacaktır” dedi.

* * * * *

Milletvekili aday adayları böyle olmalı… Aday olduğu yeri, yurdu, bölgeyi, bölgenin insanını, bölgede nelere ihtiyaç var, bunların hepsini olmasa dahi, belli bir şeylerden haberdar olmalıdır.

Diğer aday adaylarından kamuoyunun karşısına çıkarken, bu anlamda bir açıklaması olması gerektiğini düşünüyorum ama nere de, birçokları neden aday adayı olduğunu açıklamayı dahi unuttuğuna şahit olduk.

Konuyu toparlayalım şimdi kamuoyu “Cumhur İttifakı’na” karşı kurulan “Millet İttifakı” kapsamda aday adaylıklarını açıklayanları daha yakından tanımak istiyor… Adaylık listeleri artık kesinleşme vakti geldi. Çünkü Partiler, listeleri Yüksek Seçim Kuruluna vermek için bütün hazırlıkları tamamladıklarını düşünüyorum.

 

  • Yeni dönemde hem ülkemizi hem de Yozgat’ımızın gelişmesini ve kalkınmasına katkı sunmak için aday olduğunu anlatan Siyasetçi!
  • Vatandaşları sağlık konusunda uyaran, sahuruz oruç tutulmaması konusunda açıklama yapan Hekim!
  • Ramazan ayı dolayısıyla fırın denetimleri yaparken, gördükleri sağlıksız koşullarda taviz vermeyen denetim ekibi!

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.