""

Kitap Kafe hizmete girdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:13

Kitap Kafe hizmete girdi

Birlik Vakfı ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa yapılan proje ile birlikte Yozgat Kitap Kafe Yimpaş AVM yanında bulunan TOKİ Konutlarında hizmete girdi.

Kitap Kafe hizmete girdi
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 17:05

Birlik Vakfı ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa yapılan proje ile birlikte Yozgat Kitap Kafe Yimpaş AVM yanında bulunan TOKİ Konutlarında hizmete girdi.
Kitap Kafe’nin açılış programına Birlik Vakfı Yozgat Şube Başkanı Fahri Seker ev sahipliği yaparken AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet İhsan Varol, Ensar Vakfı Başkanı Hasan Kandemir ve gençler katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Birlik Vakfı’nın ortak projesi kapsamında Yozgat Kitap Kafe gençlerin hizmetine sunuldu. 3 katlı bir mekanda hizmet veren kafede gençlerin masa tenisi oynayıp spor yapabilecekleri, oturup sohbet edecekleri, birlikte müzik yapacakları ve ders çalışabilecekleri ortamlar bulunuyor. Finansmanı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan kafe kapılarını açarken gençlerin birçok aktiviteyi yapabilecekleri nezih bir ortam Yozgat’a kazandırılmış oldu. Açılış programına ev sahipliği yapan Birlik Vakfı Yozgat Şube Başkanı ve Bozok Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Fahri Seker proje hakkında bilgi verdi. Seker, ”Kafemiz, Birlik Vakfı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak bir projesi. Finansmanını Gençlik ve Spor Bakanlığı sağlıyor. Burada ki temel amacımız gençlerin bir çok aktiviteyi bir arada yapabileceği bir mekan sağlamak. Öncelikle kitapla buluşturmak. Sadece kitap değil, spor yapabilecekleri, birlikte müzik yapabilecekleri, eğlenebilecekleri bir ortam var. Gençlerimizin sohbet edebilecekleri bir kafe ortamımız var. Aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımızın rahat bir şekilde birlikte ders çalışacakları bir ortamımız var” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.