""

Kitap Sizden Çay Bizden okuma günleri devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:04

Kitap Sizden Çay Bizden okuma günleri devam ediyor

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günleri etkinliğinin devam ettiğini söyledi.

Kitap Sizden Çay Bizden okuma günleri devam ediyor
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 12:38

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günleri etkinliğinin devam ettiğini söyledi.

Dernek Başkanı Uğuz, yaptığı açıklamada; “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günleri etkinliği amacının gençlere okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmanın yanı sıra Yozgat’ın keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini de gençlere tanıtmak olduğunu belirtti.

Uğuz, “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimiz Yozgat’ın farklı mekanlarında devam ediyor. Bu hafta Sarıkaya Roma Hamamında kitaplarımızı okuyacağız. Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi ve keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır. Gençlerinin kendini geliştirebilmenin ilk yolunun kitap okumak ve okuma alışkanlığının kazandırılması olduğunu çok iyi biliyoruz. Çay sohbetinde Avrupa Fırsatlarını konuşacağız. Çay sohbetinde, Erasmus+ programının gençlere sunduğu fırsatlardan, ücretsiz yurt dışına nasıl çıkabileceğini ve gönüllülük projelerini konuşacağız.”dedi.

Program

13 Ağustos 2022 Cumartesi

15.00-16.00 – Kitap Okuma (Sarıkaya Roma Hamamı)

16.00-17.00 – Çay Sohbeti (Avrupa Fırsatları)

Sorgun ve Yozgat’tan katılacak gençler için ücretsiz servis olacak. Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.