""

Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 20:06

Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı

Türk Kızılay’ı Yerköy Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara çok sayıda giyim yardımında bulundu.

Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2017 - 7:00

Türk Kızılay’ı Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, “İlçemizin ekonomik seviyesi göz önüne alındığında vatandaşlarımızın yardıma ne denli ihtiyaç duyduğunun en önemli göstergesidir. Türk Kızılay’ı Yerköy Şubesi olarak, bizim görevimiz yardıma muhtaç vatandaşlarımızı Kızılay’ın imkanlarından yararlandırmaktır.
Bu sayede Yerköy’de yüzlerde Ailemizin kışlık giyecek ihtiyacını karşılamak üzere imza karşılığı giyim yardımında bulunup, vatandaşlarımızın kış mevsimini daha rahat bir şekilde geçirmelerine katkıda bulunduk.
Her dönemde mazlum ve mağdurların yanında olan Türk Kızılayı’nın her zaman yardım için hazırız ve insanlarımıza burada olduğumuzu göstermek için çalışıyoruz.” Bu çalışmaların hedefine ulaşabilmesi için, vatandaşlarımızın desteğinin büyük önem taşıdığının altını çizen Altındaş, “Değerli vatandaşlarımızın vereceği destek sayesinde daha çok ihtiyaç sahibine yardım eli uzatabilmemizin yolunu açacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.