""

Koçoğlu: Devletimizin ve ordumuzun yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:56

Koçoğlu: Devletimizin ve ordumuzun yanındayız

TSK´nın Suriye´nin Afrin kentine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili açıklamada bulunan ÖZ- İŞ Öz Savunma ve Güvenlik İşçileri Sendikası Yozgat İl Temsilcisi H. Ahmet Koçoğlu, basit hesaplarla Türk milletine ayar vermek isteyenlerin Türk milletinin gücünü ve iradesini göreceğini belirtti.

Koçoğlu: Devletimizin ve ordumuzun yanındayız
Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 7:00

ÖZ -İŞ Öz Savunma ve Güvenlik İşçileri Sendikası Yozgat İl Temsilcisi H. Ahmet Koçoğlu, ‘Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeytin Dalı Harekâtı´nın ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunan Koçoğlu, yanı başımızda yuvalanan ve dış güçlerin destekleriyle büyüdüğünü zanneden maşa terör örgütlerinin oynadığı oyunların devletimizin güçlü iradesiyle bertaraf edileceğini söyledi. Koçoğlu açıklamasında, “ÖZ- İŞ Öz Savunma ve Güvenlik İşçileri Sendikası Yozgat İl Temsilciliği olarak Zeytin Dalı Harekâtı´nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah, Türk askerine güç kuvvet versin. Devletimize ve milletimize zeval vermesin. Yanı başımızda yuvalanan ve dış güçlerin destekleriyle büyüdüğünü zanneden maşa terör örgütlerinin oynadığı oyunları inanıyoruz ki bu devlet bu millet güçlü iradesiyle bertaraf edecektir. Bu noktada devletimize, ordumuza ve milletimize olan inancımız tamdır. Kendi basit hesaplarıyla Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi gaflete kapılanlar Türk milletinin gücünü ve iradesini görecektir. Ülkemizin bekası için yapılan bu harekat aynı zamanda mazlumların sesi olacak ve akan göz yaşlarını dindirecektir. Hainlere ve zalimlere gerekli dersi verecektir. ÖZ- İŞ Öz Savunma ve Güvenlik İşçileri Sendikası olarak devletimizin ve ordumuzun her koşulda yanındayız. Dualarımızı Mehmetçiğimizden eksik etmeyelim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.