""

Komisyon toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Haziran 2024 - 21:10

Komisyon toplantısı yapıldı

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, başkanlığında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Komisyon toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 17:12

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı, il genelindeki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin kalitesini artırmak ve öğrenci başarısını desteklemek amacıyla gerçekleştirildi.
Toplantı, İl Millî Eğitim Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir’in de katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca özel eğitim ve rehberlik ilçe millî eğitim şube müdürleri, ram müdürleri, ram rehberlik bölüm başkanları, okul müdürleri ve rehber öğretmenlerin katılımla düzenlendi.
Toplantıda, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ihtiyaç analizleri detaylı bir şekilde ele alındı. e-Rehberlik sistemi üzerinden elde edilen ilgili eğitim-öğretim yılına ait veriler incelenerek değerlendirildi. Bu veriler doğrultusunda, önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için yerel hedefler belirlenerek stratejik planlamalar yapıldı.Toplantının ardından bir açıklama yapan İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, “Bugünkü toplantımızda, ilimizin rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunduk. Yaptığımız ihtiyaç analizi ve e-Rehberlik sistemi verileri üzerinden aldığımız kararlar, önümüzdeki dönemde hizmetlerimizi daha etkin hale getirecek. Katkılarından dolayı toplantımıza katılan herkese teşekkür ederim.”dedi./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.