Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Korhan ve Gülin’in Mutlu Günü

Bozkurt Belediye Başkanı, önceki dönem Yozgat Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık ve eşi Mehtap Yanık, hayatta en mutlu günlerinden birini oğlu Korhan Yanık’ın dünya evine girmesiyle yaşadılar.

Bozkurt Belediye Başkanı, önceki

Kastamonu iline bağlı Bozkurt ilçesinde Sınarcık Cafe salonunda düzenlenen Düğün, Siyaset, İş Dünyası ve Sivil Toplum temsilcilerinin buluşmasına vesile oldu.

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ve eşi Mehtap Yanık, oğulları Korhan Yanık’ı hafta sonu Sınarcık’ta düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile Abana Esnaf Kooperatifi Başkanı Cemal Güneysu ve eşi Ayşe Güneysu’nun kızı Gülin Güneysu ile evlendirdi.

Yanık ailesinin mutlu günlerine genç çiftlerin nikah merasimine önceki dönem Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekçi ve Halil Uluay, Yozgat eski Valileri Abdulkadir Yazıcı ve Amir Çiçek, Vali Yardımcısı İzzettin Sevgili, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Resmi kurumların bölge ve il müdürleri, dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ile yüzlerce davetli katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün törenine katılan vatandaşlar, yöresel oyunlar oynayarak, gönüllerinde eğlendiler.

Yeniufuk Gazetesi olarak, Korhan ve Gülin çiftini tebrik ediyor, Yanık ve Güneysu ailesine mutluluklar diliyoruz.

default
Reklamı Geç