""

Köse:Askerlerimiz, Afrin’de ülkemizin bekası için operasyon yapıyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:21

Köse:Askerlerimiz, Afrin’de ülkemizin bekası için operasyon yapıyor

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de PKK ve uzantılarına yönelik başlattığı “Zeytin dalı harekatını” Türkiye’ye tehdit oluşturan bölücü unsurlara karşı yapıldığını söyledi.

Köse:Askerlerimiz, Afrin’de ülkemizin  bekası için operasyon yapıyor
Son Güncelleme :

25 Ocak 2018 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Partisinin İl Kongresi’nin ardından belirlenen il yönetim kurulu ile birlikte, Belediye Başkanı Kazım Arslan Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’nın da katılımı ile Nohutlu Tepesi Yozgat Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasına Zeytin Dalı Operasyonu adı altında düzenlenen Afrin operasyonuyla başlayan Köse, operasyonda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dileğinde bulunarak başladı.
Başkan Köse, “Türkiye’nin Suriye ile olan tarihsel-dinsel bağını kimse koparamayacak. Arap coğrafyasıyla olan bağımızı kimsenin koparmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.
2017 yılının Ağustos ayında Yozgat İl Başkanlığına atamasının olduğunu söyleyen Köse,”O günden bu yana ilçe teşkilatlarımızı oluşturduk ve kongrelerimizi yaptık. 14 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla il kongremizi gerçekleştirdik. Kongreden Cumhurbaşkanımız gayet memnun ayrıldı. Güzel bir kongre gerçekleştirdik. Kongremizi yaptık ama artık iş bundan sonra başlıyor. Önümüzde 2019 seçimleri var. İnşallah seçilmiş teşkilatımızla, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın değerli üyeleriyle bundan sonraki süreci hep birlikte başarılı bir şekilde atlatacağız.” diye konuştu.
AK Parti Yozgat İl teşkilatının il başkanı ile birlikte yönetimin 30 kişiden oluştuğunu ve yönetimde 9 kadın üyenin bulunduğunu belirten Köse,” Daha önce partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış ve kısa süreli ara vermiş arkadaşlarımızdan da yeniden yönetimimizde olanlar var.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin talepleri doğrultusunda arkadaşlarımızla, yönetimimizle birlikte Yozgat’ta çıtayı yukarılara çıkaracağız. Bu kapsamda yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımızın yaş ortalaması 35-40 yaş aralığında ve büyük çoğunluğu lisans ve yüksek lisan mezunudur. Ayrıca bayan arkadaşlarımızın da sayıca ciddi artışı söz konusu. Bu sayede hem Yozgat hem AK Parti hem de milletimiz kazanacak” ifadelerinde bulundu.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’da İl Başkanı Köse ile geçmişten gelen siyasi bir birlikteliklerinin olduğunu belirterek, yeni yönetim ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.
Başkan Arslan,”Çok zorlu bir sürece girdik. Önümüzde 3 tane seçim var. Bu seçimi teşkilatımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu da hepimiz biliyoruz. Hep birlikte Türkiye’mizin aydınlık geleceği olarak, AK Parti’nin birer neferi olarak hep birlikte mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah AK partimizi hep birlikte büyük bir başarıya taşıyacağız. Türkiye’nin buna her zamankinden ihtiyacı var” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.