""

Kovid hastasına doğum günü sürprizi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:28

Kovid hastasına doğum günü sürprizi

Yozgat Şehir Hastanesi hastalara moral verme adına düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Kovid hastasına doğum günü sürprizi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 8:57

Yozgat Şehir Hastanesi hastalara moral verme adına düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yozgat Şehir Hastanesi Yoğun Bakımında yaklaşık 2 aydır Kovid-19 tedavisi gören ve son yapılan tetkiklerle sağlık durumu iyiye giden 23 yaşındaki Enes Yazan isimli hastaya, Hastane Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, yoğun bakım sorumlusu Aynur Koçak ile aynı bölümde çalışan personellerden doğum günü sürprizi yapıldı.
Başhekim Mustafa Kozan, hastanede yatan hastalara yönelik farklı etkinlikler düzenleyerek moral verdiklerini söyledi.
Başhekim Mustafa Kozan, “Kovid-19 pozitif teşhisiyle 2 aydır hastanemiz genel yoğun bakım A salonunda entübe olarak yatan 23 yaşındaki Enes Yazan kardeşimiz, doktorlarımızın başarılı tedavileri ve sağlık çalışanlarımızın büyük bir özveriyle ilgilenmeleri neticesinde sağlığına kavuşmaya başladı. Yoğun Bakım Sorumlusu Aynur Koçak ve o bölümde çalışan arkadaşlarımız hastamıza moral verme adına böyle bir etkinlik düzenledi. Bizde katılarak hastamızın bu mutluluğuna ortak olduk. Bu vesile ile sağlığına yeniden kavuşan Enes kardeşimize sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyor, personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Kovid tedavisi gören Enes Yazan’da doğum günü pastasının kendisi için sürpriz olduğunu belirterek unutulmaz bir anı yaşattıkları için Başhekim Kozan ve yoğun bakım çalışanlarına teşekkür etti.
/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.