""

Köylerden 18 kez hırsızlık yapan 3 şüpheli cezaevine gönderildi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:25

Köylerden 18 kez hırsızlık yapan 3 şüpheli cezaevine gönderildi

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonlarda, köylerde 18 kez yapılan hırsızlık olayına karışan A.Ş., O.N.Y. ve A.K.,isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Köylerden 18 kez hırsızlık yapan  3  şüpheli cezaevine gönderildi
Son Güncelleme :

09 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Yozgat Merkez ve köylerinde 2017 yılı Kasım ayından bu zamana kadar meydana gelen 18 adet hırsızlık ve mala zarar verme olayı ile ilgili olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, olayın failleri olduğu tespit edilen A.Ş., O.N.Y. ve A.K.,isimli 3 şüpheli yakalanmıştır. Şüpheliler, jandarmada ifadeleri alındıktan sonra Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yozgat E tipi cezaevine teslim edilmiştir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.