""

Kültür alışverişinde bulundular « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:32

Kültür alışverişinde bulundular

Mektebim Koleji öğrencileri için ‘dil etkinliği’ düzenlendi. 8 Ülkeden gelen yabancı öğrenciler ile Mektebim Koleji öğrencileri birbirlerinin kültürlerini tanıdı. Gün boyu süren etkinlikte öğrenciler yabancı öğrenciler ile İngilizce iletişim kurdu.

Kültür alışverişinde bulundular
Son Güncelleme :

16 Ekim 2017 - 7:00

Mektebim Koleji kurucu Müdürü Mustafa Başer, amaçlarının öğrencilere yabancı dile sevdirmek ve daha kolay öğrenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Başer, “Bu etkinlik ile amaçladığımız şeylerden bir tanesi o öğrenciler ile bizim öğrencilerimizin İngilizce iletişim kurabilmesi. Bunun ilkini gerçekleştirdik. Dünya’dan 8 ülkeden öğrenci var. Somali, Cibuti, Yemen, Afganistan, Çeçenistan, Pakistan, Türkmenistan’dan gelen öğrenciler kendi ülkelerini, kendi kültürlerini, kendi yemeklerini tanıttılar. Biz de misafir ettiğimiz öğrencilere kendi ülkemizi tanıtacağız. Böylece ülkeler ve okullar arasında işbirliğini sağlamış olacağız. Aynı zamanda bu öğrencilerimizin yabancı dilinin gelişimi için yaptığımız bir etkinlik. Etkinlik bir gün sürecek.
Gün boyu yapılan etkinlikler tamamen İngilizce olacak. Karşılıklı geziler ile bu etkinlikleri arttırmak istiyoruz. Amacımız öğrencilerimize yabancı dili sevdirmek ve daha kolay öğrenmelerini sağlamak” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.