""

Kur’an kursları arası futbol turnuvası « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:18

Kur’an kursları arası futbol turnuvası

Şefaatli İlçe Müftlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Camilerde Yaz Kur’an kurslarında öğrenim gören çocuklara yönelik futbol turnuvası düzenlendi.

Kur’an kursları arası futbol turnuvası
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 17:40

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Camiler Arası Futbol Turnuvasında şampiyon olan Buhara Camisi öğrencilerine birincilik kupa ve madalyalarını Şefaatli İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü tarafından takdim edildi.
İkincilik kupasını ve madalyalarını İlçe Müftü Vekili Sinan Şen, üçüncülük kupasını ve madalyalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muzaffer Arslan, dördüncülük madalyalarını ise İş İnsanı Hayri Ünal takdim etti. / Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19