""

Kütüphane Haftası kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:40

Kütüphane Haftası kutlandı

Yozgat’ta 53. Kütüphane Haftası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Kütüphane Haftası kutlandı
Son Güncelleme :

28 Mart 2017 - 7:00

27 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında kutlanan 53. Kütüphane Haftası törenine; Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.Törende konuşan Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kütüphane Haftasının önemine değinerek,”Kütüphanelerin toplum için ne kadar önemli olduğunu her yıl düzenlenen kütüphane haftasıyla toplumun dikkatine sunuyoruz. Kitaplar hayat mücadelemizdeki bilgiyi taşıyan bizi hazır tutan müesseselerdir” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi ibiş ise kütüphanelerin yaşam boyu öğrenmenin en önemli unsuru olduğuna dikkat çekerek kütüphanelere her kesin ihtiyacı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından ise Yrd. Doç Dr. Alper Mumyakmaz tarafından katılımcılara günün anlam ve önemine dair konferans verildi. Tören sonunda en çok kitap okuyanlara Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.