Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütüphane ve Sosyal Yaşam Kompleksi inşaatı başladı

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçeye yapılacak Kütüphane ve Sosyal Yaşam Kompleksi binası inşaatın ilk adımını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer

Sarıkaya İlçesi’ne, Kütüphane ve Sosyal Yaşam Kompleksi’nin temeli atıldı ve inşaat süreci başlatıldı. İnşaatın ilk adımı olan koruyucu beton atma işlemi, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı.
Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, Yozgat’ın en güzel kütüphane ve sosyal yaşam kompleksinin ilçeye kazandırılacağını vurguladı. Açıkel, ilçe halk kütüphanesi inşaatının başlaması için koruyucu betonun atıldığını belirtti.
Başkan Açıkel, “Sosyal yaşamın ve kültürel etkinliklerin merkezi olacak Kütüphane ve Sosyal Yaşam Kompleksi inşaatına başladık. İlçe halk kütüphanesinin temelini atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşaat tamamlandığında Yozgat’ın en güzel kütüphane ve sosyal yaşam alanlarından biri olacak. Rabbim kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin” şeklinde konuştu. /Haber Merkezi

Reklamı Geç