Şenlik boyunca çocuklar uçurtmalarını uçurmanın keyfini yaşarken, düzenlenen müzikli eğlenceler ve boyama etkinliği de minik katılımcılardan tam not aldı. Gün boyunca süren programda, vatandaşlar hem doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu hem de çocuklarıyla birlikte eğlenceli anlar yaşadı.
Etkinliğe dair değerlendirmede bulunan Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, şenliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Lavanta Adası’nda düzenlediğimiz Uçurtma Şenliği, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Aileler ve çocuklar uçurtmalarla gökyüzünü renklendirirken, hep birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
/ Nazife EKİCİ
Lavanta adasında uçurtma şenliği düzenlendi
Çekerek Belediyesi tarafından Lavanta Adası’nda düzenlenen Uçurtma Şenliği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Ailelerin ve çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte gökyüzü rengârenk uçurtmalarla süslendi.



