""

Lemonn Pasta Kafe Açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:06

Lemonn Pasta Kafe Açıldı

Yozgat’ta sahipliğini Hüseyin Doğan ve İsmet Can Bozkurt’un yaptığı, 7’den 70’e her kesime hitap eden Lemoon Pasta ve Kafe Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Lemonn Pasta Kafe Açıldı
Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 7:00

Açılışa, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, STK Temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
İşletme Sahibi Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, ilde gençlere hitaben kafelerin mevcut olduğunu kendilerinin açmış olduğu Lemonn Kafe ve Pasta Salonunun özellikle ailelere de hitap ettiğini söyledi. Doğan,”İlimize yakışır modern bir kafe pastaneyi hizmete açtık. Burada müşterilerimiz sakin huzurlu bir ortamda sabahları serpme spesiyal kahvaltılarını yapabilirler. Simit Poğaça ve açmanın yanı sıra Ankara’dan günlük olarak getirdiğimiz ve krem şanti kullanılmadan yapılan yaş pastalarımız Gaziantep baklavamız, kuru pasta ve böreklerle vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Pizzayı ise deneyimli personelimiz tarafından kendi imalatımız olarak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Özellikle ailelerimiz kendileri ve misafirleri ile mekanımıza gelerek burada hoşça vakit geçirebilir, bu güzel mönü çeşitlerimizden tadabilirler. Ayrıca marka ürünlerimizden olan Pelit çikolatalarda yine işletmemizde bulunmaktadır. Şuan için işyerimizde 7 personelimiz çalışmaktadır. Bu yönümüzle de Yozgat ekonomisi ve istihdamına katkı sağlıyoruz. İş yoğunluğumuzun artmasıyla birlikte bu çalışan sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Bu vesile ile açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan Yozgat Valimiz Sayın Kemal Yurtnaç Bey’e, Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan Bey’e, AK Parti İl Başkanı Sayın Celal Köse ve Merkez İlçe Başkanı Sayın İskender Nazlı’ya ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.