""

‘Lider Engel Tanımaz’ projesi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:36

‘Lider Engel Tanımaz’ projesi

Akdağmadeni ilçesinde Tüm Engelliler Derneği tarafından hazırlanan ‘Lider Engel Tanımaz’ adlı projesinin eğitimleri tamamlandı.

‘Lider Engel Tanımaz’ projesi
Son Güncelleme :

13 Aralık 2017 - 7:00

Eğitimlerin 5 grup halinde 64 saatten oluştuğunu söyleyen Akdağmadeni Tüm Engelliler Derneği Başkanı Sait Ünlü yaptığı açıklamada,”Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini artırmak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını yükseltmek amacı doğrultusunda Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde Akdağmadeni’nde eğitim düzenledi. Bu eğitimde engellilere yaşam sevinci ve motivasyon, yönetici asistanlığı, liderlik, etkin yöneticilik, takım çalışması adı altında 5 grupta eğitim devam etti ve 64 saat olmak üzere kursiyerlerin eğitimleri tamamlandı” dedi.
Eğitim sonunda 36 öğrencinin başarılı olduğunu söyleyen Ünlü,”Derneğimizin yapmış olduğu bu tip faaliyetlere bir yenisini eklemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Bu projede derneğimize maddi kaynak sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.