""

Lise öğrencilerine “Bir Gençlik Hedefi olarak Akademik Hayat” konulu seminer « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 23:50

Lise öğrencilerine “Bir Gençlik Hedefi olarak Akademik Hayat” konulu seminer

Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata tarafından Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik “Bir Gençlik Hedefi olarak Akademik Hayat” konulu seminer düzenlendi.

Lise öğrencilerine “Bir Gençlik Hedefi  olarak Akademik Hayat” konulu seminer
Son Güncelleme :

17 Şubat 2018 - 7:00

Prof. Dr. Mustafa Böyükata, yaptığı konuşmada, gençliğin hedefinin ve meslek seçiminin önemine değindi. Böyükata, “Gençlerimizin geleceğe dönük planlar yapması gerekir. Üniversiteye girmenin ve üniversite sonrasında severek yapılacak bir meslek seçmek asıl amaç için sadece birer hedeftir. Asıl amaç daha ötelerde olması gerekir. Ülkemizin ilerlemesi için her birimizin fert olarak hayallerinin, vizyonunun ve belirlenmiş amacının olması gerekir. İleride yüksek lisans ve doktora yapmayı hedef olarak şimdiden belirlemelisiniz. Bulunduğumuz çevrenin yetersizliklerini görerek, bunu tembelliğe bahane etmeden, mevcut imkânların ve şartların farkında olarak, daha etkili ve verimli çalışmak gerekir. Çalışan herkes değil, hedef odaklı ve stratejik planlarla çalışanlar daha hızlı başarıya ulaşacaktır.”diye konuştu.
Okul Müdürü Adil Arslan’da program sonunda Prof. Dr. Mustafa Böyükata’ya programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.