""

LÖSEV yarışmasında Yozgat temsilcisi birinci oldu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:46

LÖSEV yarışmasında Yozgat temsilcisi birinci oldu

Yozgat Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İl Temsilcilisi Jale Yazar, LÖSEV’in düzenlediği ‘Anneler Yarışıyor’ yarışmasını kazanarak Roma tatili kazandı.

LÖSEV yarışmasında Yozgat  temsilcisi birinci oldu
Son Güncelleme :

13 Eylül 2017 - 7:00

Ankara Gölbaşı’ndaki Lösemili Çocuklar köyündeki yarışmada Yozgat’ı temsil eden Yazar’ın da içinde bulunduğu grup, yarışmada başarı elde ederek bir haftalık İtalya-Roma tatili kazandı. İl temsilcileri için motivasyon amaçlı yapılan yarışmada yarışmacılar bilgi, yemek, spor, genel yetenek alanlarında hünerlerini ortaya koydular.
Yarışmada kendisinin de içerisinde bulunduğu grubun birincilik elde etmesinin mutluluk verdiğini ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yazar,”Ankara’da kurucumuz Dr. Üstün Ezer yönetiminde il temsilcilerine yönelik bir yarışma yapıldı. Yarışma, il temsilcilerine büyük bir moral oldu. Ödül olarak da Roma tatili kazandık. Yozgat’ta ve ilçelerinde LÖSEV’in çalışmalarını duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız için, onların tedavileri için vakfımızın çalışmalarını, yardımlarını ve faaliyetlerini bütün vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bizim isteğimiz sesimizi biraz daha vatandaşlarımıza duyurmaktır. Bunun için de vatandaşlarımızın büyük desteklerine ihtiyacımız var. LÖSEV’in Yozgat genelinde daha da aktif olması için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.