""

Mahalle başkanları ile iftar « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:46

Mahalle başkanları ile iftar

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ve Yönetim Kurulu üyeleri mahalle başkanları ile iftar programında bir araya geldi.

Mahalle başkanları ile iftar
Son Güncelleme :

29 Nisan 2022 - 17:15

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ve Yönetim Kurulu üyeleri mahalle başkanları ile iftar programında bir araya geldi.
Hayri İnal Konağında düzenlenen toplantıda birlik beraberlik üzerinde durulurken, teşkilat çalışmaları üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, “AK Parti İktidara geldiği günden bu yana yaptığı reformlar ve elde ettiği başarılar ile Türkiye ve dünyada adından sıkça söz ettirmiştir. Bunun en önemli etkeni ise başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve onun liderliğinde görev alan tüm teşkilat mensuplarının fedakârlık ve azmidir. Bu sebeple tüm teşkilat mensuplarımızın, mahalle başkanlarımızın ve temsilcilerimizin üstlendiği sorumluluğu biliyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Adım adım 2023’e yaklaşıyoruz. 2023 çok uzak gibi görünüyor ama dönemin yarısını geçtik. Bugünden faaliyetlerimize başlamak için 2023’ün adımlarını hep birlikte atmak istiyoruz. Yönetimlerimizle birlikte mahallelerde faaliyetlere başlamak istiyoruz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun ” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.