""

Masterlar’da dostluklar pekişti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:56

Masterlar’da dostluklar pekişti

Yozgat’ı il dışında sadece sportif anlamda değil, her konuda en iyi şekilde temsil eden ve katıldığı tüm turnuvalarda adından bahsettiren 66 Masterler Spor Kulübü Derneği, Kayseri’de unutamayacağı bir gün yaşadı.

Masterlar’da dostluklar pekişti
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2017 - 7:00

Şampiyon olduğu Orta Anadolu Dostluk Ligi’nin kupasını almak için gittiği Kayseri’de önce lige hazırlık maçı yapan, baştan sona kadar centilmenlik içinde geçen ve kazananın dostluk olduğu müsabaka sonrasında her iki ekibin oyuncuları Erciyes Dağı eteğinde Çamlık Bölgesinde yapılan piknikte dostlukları pekiştirme fırsatı buldular.
Kayseri Masterler ile Yozgat Masterler takımı arasında kurulan dostluk bağının gelişmesi için çok önemli bir organizasyona daha imza atıldı.
KAYSERİ’DE ÖRNEK BULUŞMA
Orta Anadolu Masterler Ligi’ne katılmama kararı aldıktan sonra mücadele ettiği Orta Anadolu Dostluk Ligi’nde şampiyonluk turunu atan ancak kupasını almayan Yozgat 66 Masterler Takımına Kayseri Masterler tam bir jest yaptı. Ekim ayı içerisinde başlaması planlanan Ligin ikincisi öncesinde düzenlenen hazırlık maçında eksikliklerini görme imkanı bulan iki takım oyuncuları, hem saha dışında hem de saha içinde centilmenliğin en güzel örneklerini sergilediler. Yaşları ilerlemiş olmasına sıcak havada yapılan maçta her iki takım oyuncuları da sergiledikleri performansla gençlere örnek teşkil ettiler.
KUPALARINA
KAVUŞTULAR
Baştan sona kadar büyük çekişmeye sahne olan ve kazananın dostluk olduğu maç sonrasında ise Kayseri Masterler Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız dost bir takımı kendi evlerinde konuk etmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Hakemliğini Kayseri Masterlar Spor Kulübünün genel kaptanı Emir Gül’ün yaptığı maç sonrasında kupa törenine geçildi. Ligi şampiyon bitiren Yozgat Masterlere kupasının verilmesinin ardından iki takım oyuncuları günün anısına bol bol hatıra fotografı çektirdi.
ERCİYES
ETEKLERİNDE PİKNİK
Kupa töreninin ardından dostlukların pekişmesi için Kayseri Masterler Derneği tarafından Erciyes Dağı eteklerinde bulunan Hisarcık Çamlık’ta piknik organizasyonu düzenlendi.
Ev sahipliğinin en güzel örneklerini sergileyen, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayan Emir Gül ve Ahmet Yıldız başta olmak üzere Kayseri Masterlerın diğer üyeleri, Yozgat Masterler ekibinin üyelerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Anıların tazelendiği, dostlukların pekiştiği organizasyon hatıra fotografının ardından uğurlama ile son buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.