""

Masterler moral buldu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:20

Masterler moral buldu

Orta Anadolu Dostluk Federasyonu B Grubu’nda yer alan Yozgat Spor Masterler, hafta sonu oynanan maçta grup lideri Niğde51 Masterler karşısında alınan galibiyet ile moral buldu.

Masterler moral buldu
Son Güncelleme :

10 Ocak 2022 - 16:24

Orta Anadolu Dostluk Federasyonu B Grubu’nda yer alan Yozgat Spor Masterler, hafta sonu oynanan maçta grup lideri Niğde51 Masterler karşısında alınan galibiyet ile moral buldu.
Geçtiğimiz hafta Organize Masterler ekibi ile karşılaşan ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Yozgat Spor Masterler, ikinci karşılaşmasını hafta sonu grup lideri Niğde51 Masterler ile oynadı. Eksik kadrosuyla katıldığı karşılaşma sonunda temsilcimiz sahadan 2-0 galibiyet ile ayrıldı.
Maç sonrası bir açıklama yapan Yozgat Spor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç; “Organize Masterler ile oynadığımız ilk karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldık. Niğde deplasmanında oynadığımız ve bizim için zorlu karşılaşmalardan biri olan ikinci maçımıza ise eksik kadro ile çıktık. Ancak buna rağmen ilk ve ikinci yarıda bulduğumuz birer gol ile sahadan 2-0 galip ayrılarak lider ekibi evinde yenme mutluluğunu yaşadık. Bu galibiyette takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaptık. Fakat kalecimiz Cihan 3 net pozisyonu çıkararak hem takımı motive etti hem de maçın kahramanı oldu. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“FORMA UĞURLU GELDİ”
Yozgat Spor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı;
Her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen Yozgat Belediye Başkanımız sayın Celal Köse beye, yardımcılarına ve Murat Tanışman beye çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Gimat Mağazalar Zinciri yöneticileri sayın Zafer, Furkan ve Ahmet Özışık beylere de çok teşekkür ediyorum. Formaları uğurlu geldi. İlk maçımızda grup liderini yenmek nasip oldu. Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ederken bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Yozgatlı işadamlarımıza ve tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.” / Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19