""

Masterlerde hedef galibiyet « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:40

Masterlerde hedef galibiyet

Orta Anadolu Masterler Dostluk Ligi’ne Kayseri Organize Masterler karşısında aldığı 3-2’lik yenilgiyle başlayan ancak oynadığı futbolla yine grubunun en iddialı takımı olduğunu gösteren Yozgat Masterler Takımı, Niğde maçına kilitlendi.

Masterlerde hedef galibiyet
Son Güncelleme :

15 Ekim 2021 - 18:29

Geçtiğimiz yıl şampiyonluk için çekiştiği rakibini Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan karşılaşmada yenme planları yapan temsilcimiz, eğer bunu başarırsa hem iddiasını ortaya koyacak, hem de ilk hafta kaybettiği puanları telafi etme şansını yakalayacak.
Yozgat Masterler Takımı, grubun en iyi takımlarından biri olan Niğde Masterler ile Pazar günü erken final niteliğinde bir maç yapacak.
Orta Anadolu Masterler Dostluk Ligi’ne Kayseri Organize Masterler karşısında aldığı 3-2’lik yenilgiyle başlayan ancak oynadığı futbolla yine grubunun en iddialı takımı olduğunu gösteren Yozgat Masterler, zorlu maç öncesinde hedefini mutlak suretle galibiyet olarak belirledi. Pandemi nedeniyle geçen sezon oynanmayan lige çok fazla hazırlanma şansı bulamasa da yine de Kayseri’de oynadığı futbolla rakiplerine göre daha derli toplu bir görüntü çizen Orta Anadolu Masterler Dostluk Ligi’ne Kayseri Organize Masterler karşısında aldığı 3-2’lik yenilgiyle başlayan ancak oynadığı futbolla yine grubunun en iddialı takımı olduğunu gösteren Yozgat Masterler, Pazar günü Yozgat Dış sahada oynanacak maça sporseverlerin de gelmesini bekliyor. Saat 14.00’te start alacak ve yine dostluk rüzgarlarının eseceği maçta kazanan takım şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak. Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19