""

Masterler’den Dündar’a hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:24

Masterler’den Dündar’a hayırlı olsun ziyareti

Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç dernek üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz günlerde Yozgatspor 1959 FK teknik direktörlüğüne getirilen Feridun Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Masterler’den Dündar’a hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

23 Eylül 2021 - 18:08

Ziyarette Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve dernek üyeleri, Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar ve Yozgatsporlu futbolcular ile bir araya geldi.
Teknik Direktör Feridun Dündar’a başarı dileklerini ileten dernek heyeti futbolculara da baklava ikramında bulundu. Teknik Direktör Feridun Dündar da ziyaretlerinden dolayı Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Karakoç ve dernek üyelerine teşekkür etti. / Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19