""

Masterler’den galibiyet serisine devam « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:44

Masterler’den galibiyet serisine devam

Yozgatspor Masterler ilk yarının son maçında Kahraman Maraş Masterleri 5-4 mağlup etti. Çekişmeli ve dostluk içinde geçen maçta gülen taraf Yozgatspor Masterler oldu.

Masterler’den galibiyet  serisine devam
Son Güncelleme :

06 Aralık 2021 - 18:25

Yozgatspor Masterler ilk yarının son maçında Kahraman Maraş Masterleri 5-4 mağlup etti. Çekişmeli ve dostluk içinde geçen maçta gülen taraf Yozgatspor Masterler oldu.
Yozgatspor Masterler Kulüp Başkanı Feridun Karakoç yaptığı açıklamada; “Oldukça üstün oynanan maçta talihbiz goller yedik. İlk yarısı 2-1 konut takım lehine bitti. İkinci yarıda iyi bir oyunla maçı çevirerek Yozgatspor Masterler maçı 5-4’lük skorla tamamladı. Bu karşılaşmanın bir güzelliği Yozgatspor masterlerin bir ferdi olan Fatih Yılmaz kardeşimizin elim bir hadise ile yaralanmış ve Ankara’da tedavi altına alınmıştır ve durumu iyi inşallah bu galibiyeti Fatih kardeşimize armağan ediyoruz ve tez zamanda ailesine dönmesine yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kahraman Maraşlı arkadaşlarla dostane bir maç oldu futbol gereği ufak tefek hatalar oluyor fakat bizi düsturumuz ‘Futbol bahane, Dostluk Şahane’ olduğu için çok güzel bir maç oldu ve dostluklar pekişti iki takımada teşekkürlerimizi bildirir sonra ki maçlar için başarılar dilerim.” diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19