""

Matematik Kulübünden konferans « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:34

Matematik Kulübünden konferans

Bozok Üniversitesi Matematik Kulübü tarafından “Okul öncesinden 12. Sınıfa eğitim uygulamaları ve ortamları”konulu konferans verildi.

Matematik Kulübünden konferans
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Matematik Kulübü tarafından düzenlenen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, fakülte dekanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tayyip Duman yaptı. Eğitim-öğretim programlarının dört temel unsurunun olduğunu belirten Prof. Dr. Duman; “Bu unsurlar amaç, içerik, öğrenme öğretme süreci ve değerlendirmedir. Öğrencilerimiz bu 4 temel unsur üzerinden ele alındığında niçin öğrenmeliyiz, ne amaç ile kazanımlar nelerdir ve işin mutfağı olarak tanımladığımız eğitim durumu gibi soruların cevaplarını aramaktadır. İşin mutfağı olan ve öğrencilere eğitim-öğretim davranışlarının kazandırıldığı unsuru bu konferans ile daha iyi anlayacağınız kanaatindeyim.” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Fatma Çelik Kayapınar ve Yrd. Doç. Dr. Behsat Savaş “Okul Öncesinden 12.Sınıfa Eğitim Uygulamaları ve Ortamları” konulu konferansı Amerika Birleşik Devletleri OHİO Üniversitesi üzerinden örnekler vererek dinleyicilere anlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.