""

Memur Sen’den Afrin harekatına destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:05

Memur Sen’den Afrin harekatına destek

Yozgat’ta Memur Sen üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanında bir araya gelerek Zeytin Dalı Harekatına destek verdi.

Memur Sen’den Afrin  harekatına destek
Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 7:00

Açıklama öncesi Kuran’ı Kerim okunup dua edildi. Daha sonra Memur Sen Yozgat İl Temsilcisi Kenan Şerefli grup adına yaptığı açıklamada, Afrin’de teröre karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklediklerini söyledi.
TÜM ANADOLU AYAKTAYIZ
EMPERYALİZME
KARŞI SAVAŞTAYIZ
“Tüm Anadolu emperyalizme karşı savaştayız” diyen Yozgat Memur Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli,
“Yiğit Askerlerimiz, vatanımızın bekası ve selameti için Afrin’de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştiriyor. “Beklemesinler” diyerek cepheye koşan yiğitlerimizin kimi şehitlik makamına, kimi gazilik mertebesine ulaştı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Operasyonun başlangıcından bugüne kadar “Düğüne gidiyoruz” diyerek. Vatan için şahadet şerbetini içen her yiğidi Süleyman Şah, şehit düştükleri yeri Süleyman Şah türbesi kabul ediyoruz. Biz, bütün inanmışlığımızla bir kez daha haykırıyoruz; onlar ölümü öldürdüler ve ölümsüzlük otağını mesken tuttular.”dedi.
TERÖRLE
MÜCADELE
KONUSUNDA
BEDENİNİ TAŞIN
ALTINA KOYAN,
TÜRKİYE’DİR
Küresel terörle mücadele konusunda Türkiye’nin adeta bedenini taşın altına koyduğunu vurgulayan Şerefli, “Zeytin Dalı harekatı, Türkiye’nin emperyalizme direnme iradesinin, Siyonistlerin, emperyalistlerin Suriye’de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, Türkiye’dir. Karşımızda ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla, terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, küresel şer şebekesi ve Emperyalizmin yerli lejyonerleri vardır. Zeytin Dalı Harekatının gerekçelerini ve hedeflerini, Türkiye’nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik “bitirici darbe” hamlesini anlamakta zorlananlar, yanlış anlamak için çırpınanlar, çarpıtarak anlatmak için kıvrananlar var. Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan, sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye’ye yönelik örtülü savaş ilanını, “sivil hassasiyeti” ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var.“Siviller ölüyor” yalanını yayanlar bilmelidir ki. Dost ve düşman Türkiye’nin bu konuda ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu çok iyi biliyor. Fakat, 9 askerimizin şehit verildiği saldırıda terör örgütünün sivilleri nasıl kullandığı da herkesin malumudur.”diye konuştu.
SÖZDE SAVAŞ
KARŞITI
SÖYLEMLERLE
“BARIŞ” GİBİ
MÜBAREK BİR
KAVRAMI DAHİ
SİLAHA
DÖNÜŞTÜRME
HESABI İÇİNDELER
Savaş karşıtı söylemlerde bulunanlara da atıfta bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Şerefli, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sözde savaş karşıtı söylemlerle algılarda cephe açmaya girişenler her zaman yaptıkları gibi emperyalizmi ve sömürüsünü gizlemeye çalışıyorlar. Sözde barış yanlısı gerçekte emparyal geminin tayfası olanlar, “Savaşa karşı barış”, “savaş halk sağlığı sorunudur”, “barış, hemen şimdi” beyanlarıyla, Türkiye’nin hak ve adalet mücadelesini akamete uğratmak için “barış” gibi mübarek bir kavramı dahi silaha dönüştürmek hesabı içindeler. Emperyalizmin masa başında kurguladığı ve bizim medeniyet coğrafyamızda birkaç asırdır uyguladığı şiddet stratejisi ve bu stratejinin uygulama aparatı, terörizmdir. Kullanışlı aptalları ise terör örgütleridir. DEAŞ, PKK/PYD ve FETÖ arasındaki hem gizli hem de kirli ittifak, bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.”
15 TEMMUZ FETÖ GİRİŞİMİ ESNASINDA SINIRIMIZIN
GÜNEYİNDE PKK’LI TERÖRİSTLER TETİKTE BEKLEDİĞİ HERKESİN MALUMUDUR
15 Temmuz FETÖ girişimi esnasında Türkiye sınırının güneyinde PKK’lı teröristlerin tetikte beklediğinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen Şerefli, “Emperyalizm, uluslararası hukukun oluşturduğu sızıntılardan faydalanarak bu hakikati gizlemeye çalışsa da, ortalığa saçılan cüruf, çirkef her şeyi ayan beyan bize göstermektedir. 15 Temmuz’da FETÖ aparatıyla gerçekleştirilen işgal girişimi sırasında, sınırımızın güneyinde PKK’lı teröristlerin tetikte bekletildiği herkesin malumudur. Şimdi Afrin’de yürütülen operasyona karşı içeride karşıt cephe oluşturmak için ter ve dil dökenler de bizim nazarımızda bu kirli ittifakın, tapınak şövalyeleri hükmündedir.”şeklinde konuştu.
TÜRKİYE, FIRAT
KALKANI
OPERASYONUYLA KİRLİ DÜZENİ BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA İFŞA ETMİŞTİR
Türkiye’nin, Fırat Kalkanı operasyonuyla kirli düzeni bütün çıplaklığıyla ifşa ettiğini vurgulayan Şerefli, “Afrin, emperyalve siyonizt aklın çöküşünü sağlayacak, sömürgen devletlerin Ortadoğu’dan göçüşünü hızlandıracak iradenin karargahıdır. Emperyalizmin aparatı eli kanlı şer odakları bu kez yakalanarak Türkiye’nin çelmesine maruz kalmışlardır.Birinci dünya savaşından sonra kabileleri devletleştirenler, bugün orada Yahudi, Amerikan uşağı bir terör devleti kuramayacaklardır. Türkiye, 15 Temmuz darbesinden sonra ordusuna sızmış gladyo artıklarını ve emperyalizmin aparatı FETÖ’cüleri temizleyerek operasyon gücünü artırmıştır.
Asıl korkulan budur. Korktukları başına gelecek, emperyalizm ülkemizden olduğu gibi medeniyet coğrafyamızdan da def edilecektir. Bizler, Memur Sen ailesi olarak terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istiyoruz. Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ediyoruz. Biz sulh istiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal ve siyonist taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz. Bu yüzden de buradan şunu deklare ediyoruz; “Türkiye, terörle mücadele ediyor, emperyalizme karşı da onurlu bir savaş veriyor”. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla ve Siyonist uşaklarına diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz.Şunun da bilinmesini istiyoruz ki bugün dualarımızla yüreğimizle yanlarında olduğumuz askerlerimizin gerektiğinde şahadet şerbetini içmek üzere bedenlerimizle de yanlarında oluruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.