""

Mesai sonrası poliklinik hizmeti verilecek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:26

Mesai sonrası poliklinik hizmeti verilecek

Yozgat Şehir Hastanesi vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilme adına 14.09.2021 Tarihinden itibaren “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti sunma adına saat. 17:00 ile 19:00 arası poliklinik hizmeti verecek.

Mesai sonrası poliklinik hizmeti verilecek
Son Güncelleme :

14 Eylül 2021 - 18:04

Yozgat Şehir Hastanesi vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilme adına 14.09.2021 Tarihinden itibaren “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti sunma adına saat. 17:00 ile 19:00 arası poliklinik hizmeti verecek.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada; hastanede görev yapan doktorların büyük fedakarlık örneği göstererek vatandaşlara mesai dışı poliklinik hizmetine başladıklarını söyledi.
Başhekim Kozan, “Doktorlarımız muayene yapacağı “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti kapsamında saat: 17.00 ile 19.00 arasında 182 MHRS randevulu hastalarımıza hizmet vermeye başlıyor.
14.09.2021 tarihinden itibaren poliklinik hizmeti verecek uzman doktorlarımız;Dahiliye Polikliniği olarak Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan, Göz Polikliniği Op. Dr. Hakan Sağlam,
Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği Op. Dr. Hilal Yağar, Op. Dr. Eyyüp Serdar Yalvaç,
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği Uz. Dr. Gülser Karakoç, poliklinik hizmeti verecek.”dedi.
Kovid-19 salgını nedeniyle artan yoğunluktan dolayı muayene olamayan yada çalıştığı için hastaneye gelemeyen vatandaşların rahatlıkla mesai dışı poliklinik hizmetinden yararlanabileceğini vurgulayan Başhekim Kozan, “Uygulamaya konulan hizmetin yoğun poliklinik hizmeti verilen bölümlerde Covid-19 Pandemi sürecinden dolayı mesai saatleri içerisinde muayene olamayan ya da gündüz çalıştığı için fırsat bulamayan hastalarımızı Yozgat Şehir Hastanemizde akşam 17:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti ile tedavilerini yaptırabilecekleri hizmeti başlattık. Bu sayede hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımıza da bir uyarıda bulunarak randevu almayı unutmasınlar. Randevu almak isteyen hastalarımız 182 MHRS hattından ya da www.mhrs.gov.tr internet adresinden randevu alabilirler.” diye konuştu. (Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.