""

Mevcut Başkan Abdullah Potuk adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:45

Mevcut Başkan Abdullah Potuk adaylığını açıkladı

Yozgat Elektrik, Elektronik Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Abdullah Potuk, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan oda başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Mevcut Başkan Abdullah Potuk adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

22 Aralık 2017 - 7:00

Abdullah Potuk, yaptığı açıklamada, 2014 yılında göreve geldiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: “Göreve geldiğimizde ilk işimiz odamızı birlik binasından çıkarıp, müstakil bir hale getirdik, bizden önceki dönemlerde odanın varlığından haberi olmayan arkadaşlarımız vardı. 210 tane odamızın üyesi var, 210 üyenin hepsi’de odamızın yerini biliyor, ne iş yaptığımızı biliyorlar.”dedi.
Oda yönetimi ile birlikte üyelerle birlik beraberlik içerisinde oldukları vurgulayan Potuk, “Yönetimimizle birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte pek çok zorluklarla karşılaştık. Meslektaşlarımızı ilgilendiren sorunları mahkeme kanalıyla çözerek takibini yaptık. Dün olduğu gibi bundan sonrada bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız üyelerimize en iyi hizmeti sunmaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.