İlköğretim okulunu tamamlayarak Ortaokula geçme heyecanı yaşayan Şehit Nuri Çelik Ortaokulu 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından öğretmenleri öncülüğünde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy ve öğrenci velileri de katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerin ardından, mezun olan öğrenciler hazırlanan pastayı keserek mezuniyetlerini kutladılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, ‘’Şehit Nuri Çelik Ortaokulunun 4. Sınıf öğrencileri her şey gönlünüzce olsun. İlkokuldan mezun olmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bu sadece bir başlangıç bunu sakın unutmayınız. Bu güzel günlerin tadını doyasıya çıkarınız. Yaşam ve başarı merdivenlerini tek tek çıkarak hayatta hep mutlu olmanızı diliyorum. Biz öğretmenleriniz her zaman sizlerin yanında olacağız. Emin adımlarla daha güzel yarınlara’’ dedi. Haber Merkezi
Mezuniyet törenine katıldı
Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, Şehit Nuri Çelik Ortaokulundan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.



