""

MHP, 15 Temmuz’u unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:05

MHP, 15 Temmuz’u unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ethem Sadef, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu ortak bir açıklama yaparak 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetledi.

MHP, 15 Temmuz’u unutmadı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgat MHP İl Teşkilatı, “15 Temmuz gecesi vatan sevgisi uğruna kendilerini tankların önüne siper etmiş kahramanlarımızı, gözünü kırpmadan silahların üzerine yürüyen şehitlerimizi saygıyla anıyor, Cenabı Allah’tan Türk Milletine bir kez daha böyle alçak saldırıları göstermemesini temenni ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
BAHÇELİ’NİN DURUŞUYLA ALAKALIDIR
Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Teşkilatından yapılan açıklamada: “Büyük Türk Milleti, tarihi boyunca birçok keskin virajdan geçmiş büyük imtihanları Allah’ın izniyle ve yardımıyla atlatmıştır.Tarihi hadiselerde millet adına söz söyleyen kişilerin dirayetli duruşları Türk Milletinin kaderini değiştirmiştir. İstanbul’un Fethinde Fatih Sultan Mehmet nasıl gemileri karadan yürüttüyse, Kürşad Çin’e karşı 40 kişiyle de olsa direnelim diyerek cesaret gösterdiyse, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen karanlık ve hain darbe girişimin akamete uğraması da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin duruşuyla alakalıdır. Bu toprakların gördüğü en alçakça en haince işgal girişimi 15 Temmuz gecesi yaşanmıştır. Büyük Türk Milleti o gece ihanetin yeni bir boyutuyla karşılaştı. O gece sokaklara inerek kendi halkına silah doğrultanların ellerinde Türk devletinin silahları, üzerlerinde Türk Ordusunun üniformaları vardı. Bu milletin iradesine, meclisine, evlatlarına 1000 yıldır biriktirdikleri kinle birlikte kurşun yağdıran alçaklar karşılarında yıkılmayacak, aşılmayacak bir duvar gördüler. Bu duvar; Türk milletinin inancı ve vatan sevgisiydi. Yeni günde neler olacağı bilinmeyen karanlık ve umutsuz gecede milletimize inanç ve heyecan aşılayan unsurların başında şüphesiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gösterdiği tavır gelmektedir.
Milletçe karşı karşıya kaldığımız bu şeref yoksunu teşebbüs özü itibariyle bir haçlı saldırısıdır. İktidarıyla muhalefetiyle omuz omuza duran ve milli meseleleri uyum içerisinde çözen bir Türkiye; Pensilvanya’da hayal görenleri bozguna uğratmış ve Türkiye üzerinde oyun oynanmayacağını cümle âleme göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi vatan sevgisi uğruna kendilerini tankların önüne siper etmiş kahramanlarımızı, gözünü kırpmadan silahların üzerine yürüyen şehitlerimizi saygıyla anıyor, Cenabı Allah’tan Türk Milletine bir kez daha böyle alçak saldırıları göstermemesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.