""

MHP halkla kucaklaşıyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:37

MHP halkla kucaklaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Milletvekili İbrahim Ethem Sedef Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay merkezde dahil olmak üzere tüm ilçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla buluşuyor.

MHP halkla kucaklaşıyor
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2021 - 17:36

MHP Teşkilatları ilçe ilçe Yozgat’ı dolaşarak halkla bir araya gelirken vatandaşın dileklerini ve sıkıntılarını yerinde dinliyor. MHP Milletvekili İbrahim Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ve teşkilat mensupları gezdikleri ilçelerde esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunuyorlar.

Son olarak Çayıralan İlçesi’nde ziyaretlerde bulunan MHP heyeti ilk olarak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet eden heyet sonrasında, Çayıralan Kaymakamlığı, Çayıralan Jandarma Bölük Komutanlığı, Resmî Kurumlar, Çayıralan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Çayıralan Ziraat Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu,” MHP Teşkilatları olarak her zaman halkımızla iç içe olmaktan geri durmadık. Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Esnafımızın, halkımızın, STK’larımızın sıkıntıları ne ise yerinde dinleyip çalışmalarımıza buna göre yön veriyoruz. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız diyerek çıktığımız bu yolda halkımızın teveccühü de bizleri mutlu ediyor. Gittiğimiz her ilçede sohbet ettiğimiz herkes bizleri bağrına basarak sıcak bir şekilde karşılıyor. İlçe gezilerimize devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde gezilerimizde aynı şekilde devam edecek. Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef beyde sağolsun meclis çalışmalarından kalan tüm zamanını Yozgat için hemşerileri için harcıyor. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de bizlere her zaman talimatları bu yönde. Halka hizmet etmek için geldiğimiz bu görevde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve halkımızda bu gayretlerimizi görerek bizleri bağırlarına basıyorlar. Son olarak Çayıralan ilçemizde ziyaretlerde bulunduk. STK’larla ve esnafımızla sohbet ettik. Bizlerden beklentilerini, sıkıntılarını aktardılar ve bizde bu beklentilere karşılık verebilmek adına çalışmalarımıza şekil veriyoruz. Nerede bir hemşerimizin sıkıntısı varsa hep yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.