""

MHP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:42

MHP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı İ Ethem Sedef, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde 6. Olağan Kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen AK Parti İl Başkanı Celal Köse ve Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

01 Şubat 2018 - 7:00

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP ve AK Parti Teşkilatı Yozgat ve ülke gündemi üzerine sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Ethem Sedef ve partililere teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Celal Köse,” Göreve geldiğimiz günden bu yana Yozgat’ımız ve ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda da çalışarak görevimizin hakkını vermeye çalışıyoruz.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile düzenlediğimiz kongremizde de delegelerimizin teveccühü ile il yönetimimiz görevine başlamış bulunmaktadır.”dedi.
AMACIMIZ VE
GAYEMİZ BİRDİR
Her ne kadar ayrı çatı altında siyaset yapsalar da amaçlarının bir olduğunu vurgulayan Başkan Köse, “Milliyetçi Hareket Partisinin Yozgat teşkilatına bu nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Her ne kadar ayrı çatı altında çalışsak da amacımız ve gayemiz birdir. Bizler hep birlikte bu vatanın bekası, birliği ve bütünlüğü için çalışmaktayız. Allah bu uğurda hepimizin yar ve yardımcısı olsun”diye konuştu.
HAYIRLI OLSUN
ZİYARETİNDE
BULUNDUK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İ. Ethem Sadef’te başkanlık görevlerine seçilen AK Parti İl Başkanı Celal Köse ve Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’ya teşkilat olarak hayırlı olsun ziyaretinde ve başarı dileklerinde bulunduklarını söyledi.
Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonuna da değinen Başkan Sedef,” Kahraman Türk askeri huzur için, istikrar için, güvenlik için, sükûnet ve selamet için Afrin’e yıldırım gibi inmiştir. Bu vesileyle tarih yazan Afrin kahramanlarına sevgi ve selamlarımı gönderiyor, Cenab-ı Allah’tan hepsini korumasını, kollamasını niyaz ediyor, aziz şehitlerimize rahmet temenni ediyorum.”dedi.Açıklamaların ardından MHP ve AK Parti teşkilatı ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.