""

MHP’den istişare toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:52

MHP’den istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı tarafından, belediye başkanları, İlçe başkanları ve il ve ilçe ocak başkanları ile istişare toplantısı düzenlendi.

MHP’den istişare toplantısı
Son Güncelleme :

27 Eylül 2021 - 18:44

İl Başkanı Tekin Irgatoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda MHP teşkilatlarının çalışmaları ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Başkan Irgatoğlu, “Belediyelerimiz ve teşkilatlarımız uyum içerisinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Özellikle belediye başkanlarımız yapmış oldukları çalışmalarla vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Bugünde başkanlarımız ve üyelerimizle bu zaman kadar yaptığımız çalışmaları değerlendirerek bundan sonra yapılması planlanan çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Verimli bir toplantı geçirdik. bu vesile ile katılım sağlayan değerli belediye başkanlarımıza ve ilçe ve ocak başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.