""

“MHP’li belediyelerimiz büyük takdir topluyor” « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:32

“MHP’li belediyelerimiz büyük takdir topluyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef,  Yozgat’ta MHP’li belediyelerin çalışmaları ile halkın takdirini topladığını belirterek, kendilerinin de her zaman başkanlarının yanında ve destekçileri olduklarını söyledi.

“MHP’li belediyelerimiz büyük takdir topluyor”
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 18:08

Milletvekili Ethem Sedef, beraberinde MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Çandır İlçe Başkanı Mehmet Emin Murat ile birlikte Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Örgün, belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Sedef’e bilgiler verirken  yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sorgun, Sarıkaya, Akdağmadeni başta olmak üzere bütün MHP’li belediyelerin yapmış olduğu hizmetlerle halkın takdirini topladığını vurgulayan Milletvekili Sedef, “Öncelikle belediye başkanlarımızı yapmış oldukları başarılı çalışma ve hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Başkanlarımız, gece gündüz demeden ilçelerine beldelerine en iyi en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler bu çalışmaları yakından takip ediyoruz.  Cumhur İttifakımızın belediyesi olan Çandır Belediyemizde bunlardan bir tanesidir. Başkanımız kendisini hizmete adamış ve gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu vesile ile misafirperverlikleri için başkanımız ve kıymetli encümenlerine teşekkürler ediyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.