""

MHP’liler iftarda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 12:58

MHP’liler iftarda bir araya geldi

MHP Yozgat İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar yemeğinde MHP’liler bir araya geldi.

MHP’liler iftarda bir araya geldi
Son Güncelleme :

20 Haziran 2017 - 7:00

Katılımın oldukça yoğun olduğu iftara merkez ve ilçelerin ilgisi büyük oldu. MHP il Başkanı Ethem Sedef başta olmak üzere, İl Başkan Yardımcısı Ferhat Altan, Kenan Filik, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu davetlilerle yakından ilgilendi. MHP İl Başkanı Ethem Sedef, yaptığı açıklamada, ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, her yıl olduğu gibi bu yılda partilileri ile Yozgat halkı ile iftarda bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Sedef, “İl Başkanlığı olarak ülküdaşlarımızla, partililerimizle farklı programlarda bir araya geliyoruz. En fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu manevi ayda yine bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Bu vesile ile halkımızın yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevladan niyaz ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.