""

Milletvekili Abdulkadir Akgül’e geçmiş olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:01

Milletvekili Abdulkadir Akgül’e geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Ankara’da özel bir hastanede toplardamarında oluşan bir problem nedeniyle ani bir operasyon geçirdi.

Milletvekili Abdulkadir Akgül’e geçmiş olsun ziyareti
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 20:19

Başarılı bir şekilde tamamlanan operasyonun ardından, Milletvekili Akgül evinde istirahat etmeye başladı.

Bu hassas dönemde, Milletvekili Akgül’ü yalnız bırakmayan AK Parti camiası ve yakın çevresi, geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyaretlerini sürdürüyor.  AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ve bazı AK Parti’li milletvekilleri, Akgül’ü evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Milletvekili Akgül’e olan desteklerini ifade eden vekiller, onun sağlığına en kısa sürede kavuşmasını dilediklerini belirttiler.

Milletvekili Süleyman Şahan, yaptığı açıklamada, “Değerli büyüğümüz ağabeyimiz Abdulkadir Akgül’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendisi hem Yozgat’ımız da hem de ülkemiz için önemli bir isimdir. Operasyonun başarılı geçmesi bizleri sevindirdi. Milletvekilimiz Abdulkadir  Akgül ağabeyimizin  en kısa sürede sağlığına kavuşarak, aramıza dönmesini bekliyoruz. Bu vesile ile tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” dedi.

Milletvekili Akgül, ziyarete gelenlere teşekkür ederek, “Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık durumum hızla düzeliyor ve en kısa sürede görevime dönmeyi umuyorum” şeklinde konuştu./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.