""

Milletvekili Başer, beklenen müjdeyi verdi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:44

Milletvekili Başer, beklenen müjdeyi verdi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat- Sivas E-88 karayolu Esentepe Mevkiinde bulunan Yozgat Şehir Hastanesine giriş ve çıkışlarda olası kazaların yaşanmaması amacıyla alt geçit yapılmasının planlandığını söyledi.

Milletvekili Başer, beklenen müjdeyi verdi
Son Güncelleme :

10 Nisan 2017 - 8:49

Yozgat Şehir Hastanesine karayollarınca yapılacak alt geçit ile Recepli köyü yolu parelelinden giriş çıkış verileceğini anlatan Milletvekili Yusuf Başer, “Biz şehir hastanesi altgeçidini sürücülerimizin hastaneye rahat ve sağlıklı bir şekilde giriş ve çıkış yapabilmelerini sağlamak amacıyla inşa ettirmeyi planladık.”dedi.
AK PARTİ İKTİDARI 14 YILDA YOZGAT’A 9,5 MİLYAR YATIRIM YAPTI
AK Parti Yozgat milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ak Parti iktidarının 14 yılda Yozgat’a toplam 9,5 milyar yatırım gerçekleştirdiğini hatırlatan Yusuf Başer, İl genelinde yapılan ve yapımı devam eden hizmetler konusunda şunları söyledi: “Ak Parti iktidarı olarak Yozgat’a Şehir Hastanesi gibi önemli yatırımları kazandırırken diğer önemli yatırım çalışmalarına da devam ediyoruz. Hızlı tren projemiz hızla devam ediyor. Yerköy İnandık barajı ihale aşamasına getirildi. 3.Organize sanayi sitesinin projesi onaylandı. Havaalanı limanı projemize bu yıl içinde başlanacak. Bugüne kadar Yozgat’ta 328 kilometre bölünmüş yol yapımını gerçekleştiren iktidarımız ilimizin her tarafında yol çalışmalarını tam gaz sürdürmektedir. Yozgat Şehir hastanesinden başka Sorgunda tamamladığımız 250 yataklı devlet hastanesi yakında Sorgunluların hizmetine girecek. Bu arada köylerde inşa ettirdiğimiz 6 sağlık ocağı ile 5 sağlık evini hizmete sunduk.Şefaatlı ilçesinde de 25 yataklı bir hastane inşa edeceğiz. Böylelikle Yozgat’ta AK parti döneminde yapılan hastane sayısı 11’e ulaşacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.