""

Milletvekili Başer: Çocuklarımızın modern okullarda eğitimi için okullarımızı yeniliyoruz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:03

Milletvekili Başer: Çocuklarımızın modern okullarda eğitimi için okullarımızı yeniliyoruz

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, eğitime her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, il genelinde okuyan çocukların modern okullarda eğitim almaları için okulları yenilediklerini söyledi.

Milletvekili Başer: Çocuklarımızın modern  okullarda eğitimi için okullarımızı yeniliyoruz
Son Güncelleme :

10 Şubat 2018 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, ilde yapım inşaatı devam eden okulları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Milletvekili Yusuf Başer, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti olarak eğitime büyük önem verdiklerini bu kapsamda bütçeden en fazla payı eğitime ayırdıklarını belirtti.
Başer, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları için devletimiz elinden gelen her türlü desteği seferber etmiştir. İlimiz genelinde 21 okulumuzu belirlenen program kapsamında eğitim öğretime kazandırılmasını planlıyoruz. Bu okullarımızdan bir kısmı açılarak eğitim öğretime başladı, bir kısmının da şuan incelediğimiz okulların yapım inşaatı hızla devam etmektedir. Bunların yanı sıra bazı okullarımızın ihalesinin kabulü yapılarak önümüzdeki günlerde onlarla ilgili sürecide takip edeceğiz. Çocuklarımızın eğitim başarısında elbette okulların fiziki durumunun da etkisi vardır. Bizlerde bu bakımdan okullarımızın fiziki ve genel durumunu son derece modern hale getirerek öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Onların başarısı elbette aileleri, öğretmenleri kadar bizleri de mutu edecektir. Tek isteğimiz ve beklentimiz onların vatanına, milletine ve devletine bağlı birer bireyler olarak yetişmeleridir.”diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da, Milletvekili Yusuf Başer’e Yozgat eğitimine verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, “Bugün Sayın Vekilimizle yapımı devam eden okul inşaatı alanlarını yerinde ziyaret ettik. Bizler ilgili şube müdürlerimizle sürekli sahalarda gerek okullarımızı gerekse yapım inşaatı devam eden okullarımızı gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Eğitim kalitesi ne kadar yüksek olursa o şehrin, o yörenin daha bilgili ve bilinçli bir toplum olması anlamına gelir. Eğitim uzun soluklu bir yoldur. Bizde bu yolda üzerimize düşün bütün sorumlulukları yerine getirerek ilimizi eğitim başarısını hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz.”şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.