""

Milletvekili Başer: Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:52

Milletvekili Başer: Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, eğitimden spora, ekonomiden sanata, tarımdan turizme kadar bir çok alanda gençlere pozitif ayrımcılık uyguladıklarını belirterek, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu söyledi.

Milletvekili Başer: Gençlerimiz  ülkemizin geleceğidir
Son Güncelleme :

26 Ocak 2022 - 16:51

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, eğitimden spora, ekonomiden sanata, tarımdan turizme kadar bir çok alanda gençlere pozitif ayrımcılık uyguladıklarını belirterek, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İlim Yayma Cemiyeti Necip Fazıl Kısayürek Yurdu’nda öğrencilerle bir araya geldi. İYC’nin her hafta gerçekleştirdiği söyleşilerin konuğu olan Milletvekili Başer, bilgi birikimi ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.
Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Başer, barınma, burs, yemek, ulaşım gibi konularda gençlerin ihtiyaçlarını dinledi.
Kendisinin de İlim Yaymanın yurdunda kaldığını hatırlatan Milletvekili Başer, söyleşide gençlerin sorularını yanıtladı. Gençleri her zaman bu ülkenin geleceği olarak gördüklerine değinen Milletvekili Başer, gençlerin sorunlarını ve geleceğe dair beklentilerini dinleyerek, çözüm önerilerini anlattı.
AK Parti kadrolarının 20 yılda ülkeye çok sayıda yatırımlara imza attığını ve gençlerin önündeki birçok engeli kaldırdığını vurgulayan Milletvekili Başer, Türkiye’nin genç nüfusunu daha da nitelikli hale getirilmesine yönelik projeler hazırlandığını ifade etti.
Başer, eğitimden spora, ekonomiden sanata, tarımdan turizme kadar bir çok alanda gençlere pozitif ayrımcılık uyguladıklarını belirterek, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu dile getirdi.
Geleceğin emanet edildiği gençlerin her daim yanında olduklarını söyleyen Başer, bilim ve teknoloji ile donatılmış güçlü Türkiye’yi gençlerle inşa edileceğini belirtti.
İYC Yozgat Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan ise çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İYC Başkanı Nurdoğan, Milletvekili Başer’e İlim Yayma Cemiyeti’ne vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Söyleşiye İYC Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ve İYC Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Yalman, Bilal Keskin, Mustafa Kabataş,Gürsel Yılmaz, Alpaslan Kılıç katıldı. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.